*Κρόνος και Δίας στον Υδροχόο ~ ενημέρωση με προβλέψεις για όλα τα Ζώδια*

*Κρόνος και Δίας στον Υδροχόο ~ ενημέρωση με προβλέψεις για όλα τα Ζώδια*

Η λογική είναι μονόδρομος για την επιτυχία στο 2021 !!* Σύνοδος ανήμερα του Χειμερινού Ηλιοστασίου 21 Δεκεμβρίου 2020:Ο Κρόνος και ο Δίας θα έρθουν τόσο κοντά, που θα μοιάζει σαν να είναι ο ένας δίπλα στον άλλον !!Το θεαματικό αυτό Αστρονομικό φαινόμενο, είναι η πρώτη φορά μετά την εποχή του Μεσαίωνα που θα είναι τόσο ορατό στον νυχτερινό ουρανό του Βόρειου ημισφαίριου της Γής !! * Κρόνος στον Υδροχόο = από 17.12.2020 έως 7 Μαρτίου 2023* Δίας στον Υδροχόο =  από 20.12.2020 – έως 28 Δεκεμβρίου 2021
* Έκλειψη Ηλίου στις 14 Δεκεμβρίου ~ και με Πανσέληνο τελειώνει το έτος !! Ενημερωτικός πρόλογος:Ο Δίας είναι 320 φορές μεγαλύτερος από την Γή, ο μεγαλύτερος Πλανήτης του Ηλιακού μας Συστήματος μετά τον Ήλιο, και είναι ο 5ος κατά σειρά σε απόσταση από τον Ήλιο. Η πλήρης περιστροφή του γύρω από τον Ήλιο διαρκεί περίπου 12 χρόνια μαζί με τις ανάδρομες πορείες του, που σημαίνει ότι βρίσκεται σε κάθε Ζωδιακό Αστερισμό κατά μέσο όρο για έναν χρόνο.  Ο Κρόνος είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος Πλανήτης μετά τον Δία, και 6ος κατά σειρά από τον Ήλιο, ενώ οι εντυπωσιακοί πολύχρωμοι δακτύλιοι γύρω από αυτόν, τον κάνουν τον ομορφότερο πλανήτη. Η πλήρης περιστροφή του γύρω από τον ήλιο, δηλαδή ένα Κρόνιο έτος, διαρκεί περίπου 30 χρόνια. Ο Κρόνος δηλαδή παραμένει σε κάθε Ζωδιακό Αστερισμό κατά μέσο όρο δυόμιση χρόνια, περιλαμβανομένης και της ανάδρομης πορείας του. «Διαβάστε περισσότερα«…               Ο Δίας όπως και ο Κρόνος, θεωρούνται οι πιο ισχυροί Πλανήτες, που έχουν την δύναμη να απορροφούν τα επικίνδυνα για την Γή διαστημικά αντικείμενα, ή ακόμη και να τα απωθούν έξω από το Ηλιακό μας Σύστημα. Γι’ αυτό άλλωστε είναι από τους Πλανήτες που έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.
Ως παράδειγμα αναφέρω ένα απ’ τα Φαινόμενα, που η είδηση του έκανε τον γύρο τουκόσμου:<< Ο Δίας λειτούργησε ως ασπίδα προστασίας για τον Πλανήτη μας, μπαίνοντας ανάμεσα στη Γή και έναν απειλητικό κομήτη. Και συγκεκριμένα αναφέρομαι στον κομήτη «Shoemaker Levy 9» που προσέκρουσε στο Πλανήτη Δία. Έπεσε στην επιφάνεια του Δία με τόση ορμή, που άνοιξε μία τρύπα ίση με τον Ειρηνικό Ωκεανό !!. Για την ακρίβεια δεν ήταν ένα κομμάτι, αλλά 21 θραύσματα αυτού του κομήτη, που έπεσαν πάνω στην επιφάνεια του Δία σε διάρκεια 6 ημερών. Οι επιστήμονες της ΝΑSA εκτιμούν πως εάν ο κομήτης δεν συναντούσε εμπόδιο στην πορεία του, το βέβαιο είναι ότι θα έπεφτε πάνω στη Γή, καθώς μάλιστα κινούνταν με ταχύτητα 60 χλμ. το δευτερόλεπτο >> !!

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Δίας προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στα δεδομένα της Αστρονομίας, καθώς ένα μήνα ενωρίτερα άλλαξε απρόβλεπτα την πορεία του, προφανώς για να εμποδίσει την πρόσκρουση του κομήτη στην Γή !!Οι αλλαγές των θέσεων στους Αστερισμούς, τόσο του Δία όσο και του Κρόνου: Πράγματι, είναι γεγονός ότι οι αλλαγές των θέσεων αυτών των Τιτάνιων Πλανητών, δημιουργούν νέα σενάρια στις εξελίξεις κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Και για να έχουμε το καλύτερο για εμάς αποτέλεσμα, αλλάζουν βεβαίως και οι προϋποθέσεις.

Ωστόσο βέβαια, ανάλογα με τον χαρακτήρα του Αστερισμού όπου βρίσκεται τόσο ο Δίας όσο και ο Κρόνος, προσαρμόζουν και τα διδάγματα τους προς εμάς. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι, όλοι μας λαμβάνουμε τα ίδια “μηνύματα” σε όποιον Αστερισμό κι αν ανήκουμε, όμως καθώς ο κάθε Ζωδιακός Αστερισμός αντιδράει διαφορετικά (άλλοτε θετικά, άλλοτε αρνητικά), αξιοποιεί τα διδάγματα αυτών των δασκάλων διαφορετικά, οπότε το αποτέλεσμα διαφοροποιεί την ζωή τους αναλόγως. Στην ουσία, «το αποτέλεσμα εξαρτάται απ’ τις επιλογές μας». Αυτό όμως δεν συμβαίνει από την μία μέρα στην άλλη (δηλαδή με το πέρασμα των Πλανητών από Αστερισμό σε κάθε επόμενο Αστερισμό), αλλά σε βάθος χρόνου. Και ασφαλώς, χρήσιμο είναι να θυμόμαστε πάντα αυτό που είπε και ο Πλάτων:«Οι θεοί, δεν είναι αυθαίρετοι διευθύνοντες της ζωής μας στους οποίους πρέπει να έχουμε φόβο όπως λένε οι μύθοι, αλλά είναι ουράνιες μορφές – ουράνια σώματα, που επιβλέπουν τις υψηλότερες λειτουργίες του Σύμπαντος» !!.   ~ ~ Πλανήτης Δίας = βάζει στο παιχνίδι τον παράγοντα Τύχη, ωστόσο είναι της άποψης ότι «η τύχη ευνοεί, όποιον Θεό ευγνωμονεί» !!

Εκφράζει το ψυχοδυναμικό πεδίο του ανθρώπου, άρα επομένως, κινεί τα νήματα μέσω της ψυχοσύνθεσης μας:

Ο Δίας δηλώνει ευημερία και φιλανθρωπία και είναι καλός αγωγός της τύχης. Επίσης, μας κάνει πιο ευαισθητοποιημένους σε ότι αφορά θέματα υγείας, καθώς, ο Δίας έχει την γενική κυριαρχία στο αίμα, στην αρτηριακή κυκλοφορία, στο ηπατικό σύστημα και τους μηρούς.

Όντως, ο Δίας είναι ο Πλανήτης που μέσω της ψυχοσύνθεσης μας κινεί τα νήματα. Θεωρείται ο μεγάλος πνευματικός δάσκαλος του Ζωδιακού Κύκλου, που μας δίνει σαν δώρο την ευκολία μέσω της τύχης.

Ο Δίας σχετίζεται με την τιμιότητα, την γενναιοδωρία και την επιτυχία, όπως και με την υψηλότερη εκπαίδευση, φιλοσοφία, θεολογία και νομολογία. Γι’ αυτό άλλωστε, καθώς αντιπροσωπεύει την θρησκεία, τις ηθικές και πνευματικές αξίες, δεν μπορούμε να περιμένουμε από τον Δία να ευνοήσει τις όποιες δόλιες προθέσεις και τους ανέντιμους στόχους. Εκεί, τον βρίσκουμε απέναντί μας. Αυτά που απεχθάνεται επίσης, είναι η λαιμαργία, η υπερβολή, η υπερτίμηση δυνάμεων (λεονταρισμοί).. με την κυριολεκτική αλλά και μεταφορική τους έννοια.

Σε όποιον Ζωδιακό Αστερισμό και να βρίσκεται ο Δίας, πάντα ευνοεί την δημιουργική επέκταση μας, όπως και την διατήρηση των πνευματικών και φυσικών επιπέδων μας, χρησιμοποιώντας για τον σκοπό αυτόν τα θετικά στοιχεία που ασφαλώς διαθέτει ο κάθε Αστερισμός ως κύρια χαρακτηριστικά του. Και έτσι, πάντα μα πάντα, μας δείχνει τον δρόμο για να εξελιχθούμε, όταν μάλιστα πρόκειται οι στόχοι μας να αυξήσουν το ηθικό και νοητικό μας επίπεδο.

Πράγματι, ο Δίας έχει την τάση να οδεύει το άτομο προς την επιτυχία, γι’ αυτό εξάλλου δίνει αρκετές ευκαιρίες γι’ αυτόν τον σκοπό, αρκεί το άτομο να τείνει προς ενδιαφέροντα που είναι δημιουργικά. Και τότε.. διαφυλάσσει και προστατεύει την καλοπέραση του ατόμου. 

Ακόμη. Ο Δίας υποστηρίζει την ευημερία ατόμων μετά το 40ο έτος της ηλικίας τους, κι αυτός είναι ένας απ’ τους λόγους που αρκετοί από εμάς στη μέση ηλικία μας στα ξαφνικά, ανακαλύπτουμε νέα ταλέντα μας και πρόσθετες ικανότητες μας.

Ο Δίας είναι Κυβερνήτης του φιλόδοξου Τοξότη, και Συγκυβερνήτης των ονειροπόλων Ιχθύων:

Το στοιχείο του Τοξότη είναι η φωτιά, ενώ των Ιχθύων το νερό. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να διατηρούνται δυνατές και κοπιαστικές ισορροπίες μεταξύ της φιλοδοξίας και του ονείρου – και απόλυτη λογική για την ωφέλιμη χρήση της φωτιάς και του νερού. Αυτό ισχύει για όλους. Και μάλιστα, όταν βρίσκεται στον Τοξότη, θέλει προσοχή στο να μην βάζουμε πολύ υψηλούς στόχους που δεν θα τους φτάσουν τα βέλη μας, ενώ όταν βρίσκεται στους Ιχθείς, θέλει προσοχή στο να μην είναι οι φιλοδοξίες μας απλώς όνειρα απατηλά.
~ ~ Πλανήτης Κρόνος = ευνοεί όσους επιθυμούν να αναρριχηθούν, ωστόσο είναι της άποψης ότι «τα αγαθά κόποις κτώνται» .. δηλαδή, τα αγαθά αποκτώνται με κόπο: 

Εκφράζει την έμφυτη εξέλιξη του ανθρώπου με τον νού, άρα επομένως, κινεί τα νήματα μέσω της νοημοσύνης μας: Σύμφωνα με την αρχαιοελληνική Μυθολογία, ο Κρόνος ήταν γιός του Ουρανού και της Γαίας, και ο πατέρας του Δία τον οποίο απέκτησε με την Ρέα. Ο Κρόνος όπως και ο Δίας, θεωρούνται οι πιο ισχυροί Πλανήτες που έχουν τη δύναμη να απορροφούν τα επικίνδυνα για την Γή διαστημικά αντικείμενα, ή ακόμη και να τα απωθούν έξω από το Ηλιακό μας Σύστημα (όπως προαναφέρω). Γι’ αυτό άλλωστε είναι από τους Πλανήτες που πάντα έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους, καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.
Είναι γνωστός από τους αρχαιότερους χρόνους ως ο Δάσκαλος που το δίδαγμα του γίνεται κατανοητό με τον χρόνο, αλλά έως και σήμερα είναι ανυπολόγιστη η ηλικία του. Θεωρείται ο Πλανήτης του Πεπρωμένου διότι πράγματι μας φέρνει αντιμέτωπους με το άγνωστο κάρμα μας. Και καθώς το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα το επιθυμητό για εμάς, έχουμε την εντύπωση ότι «μας τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια» σε ανύποπτους χρόνους !!. Έτσι λοιπόν φημολογείται πως ο Κρόνος έχει σχέση με τον πόνο, την θλίψη, την καθυστέρηση, την άρνηση, τον χωρισμό, και την σκληρή εργασία. Ενώ η αλήθεια είναι ότι ο Κρόνος μπορεί όντως να πυροδοτήσει όλες αυτές τις καταστάσεις, με σκοπό όμως τα άτομα που επιδιώκουν να βρουν το βαθύτερο νόημα και τον σκοπό της ζωής τους, να μάθουν να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που φέρνει ο Κρόνος. Δηλαδή, να φέρει το άτομο αντιμέτωπο με τα εμπόδια, ώστε να το οδηγήσει στη διαδικασία της αποδέσμευσης και της απελευθέρωσης του από τα καταστροφικά του πρότυπα.

Επίσης η αλήθεια είναι πως εάν αντισταθούμε στην καθοδήγηση του Κρόνου, μπορεί να αποδειχτεί αυστηρός δάσκαλος, και τα μαθήματα του να μας φανούν σκληρά. Η αντίσταση στην υπερπήδηση ενός εμποδίου, όντως μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα την επαναφορά ξανά και ξανά της ίδιας επίπονης κατάστασης, έως τελικά, να πετύχουμε την  βαθύτερη κατανόηση και επίγνωση του εμποδίου, ώστε να γίνουμε αρκετά δυνατοί για να το ξεπεράσουμε.

Εάν δηλαδή, είμαστε πρόθυμοι να αναλογιστούμε τους λόγους που ο Κρόνος μας φέρνει αντιμέτωπους με ανεπιθύμητες εμπειρίες, τότε, μπορούμε να διακρίνουμε πολύ πιο γρήγορα το βαθύτερο αίτιο πίσω από αυτήν την εμπειρία. Έτσι η κατανόηση αυτού του βαθύτερου σκοπού, αρχίζει να μας δίνει την λύση για το πρόβλημα μας, και τότε ο Κρόνος μας δίνει την υπομονή – την επιμονή – και το σθένος, όχι μόνο για να απελευθερωθούμε από το πρόβλημα, αλλά και για να βελτιώσουμε θεαματικά την ποιότητα της ζωής μας. Επομένως, ορθά οι αρχαίοι μας πρόγονοι τον χαρακτήριζαν ως και ο Πλανήτης Γιατρός του Χρόνου, επειδή με την πάροδο του χρόνου οι πικρές στιγμές και οι δυσκολίες μας ξεχνιούνταν, και τότε οι εμπειρίες, μας κάνουν ολοένα και πιο σοφούς. Σίγουρα, ο καλύτερος γιατρός για τα ψυχικά μας τραύματα είναι ο χρόνος. Βέβαια, είναι λογικό η συμπεριφορά του συχνά να μας μπερδεύει, διότι κατά την διάρκεια της παραμονής του στον κάθε διαφορετικό Αστερισμό, οι εξελίξεις διαφοροποιούν τις προτεραιότητες μας. Στην ουσία όμως ο ρόλος του δεν αλλάζει, απλά, ανάλογα με την δυναμική του χαρακτήρα του κάθε Αστερισμού, μας δημιουργεί νέα κίνητρα.    Ο Κρόνος είναι ο Κυβερνήτης του Αιγόκερου και Συγκυβερνήτης του Υδροχόου:Ο Αστερισμού του Αιγόκερου (που το στοιχείο του είναι η γη) θεωρείται ο μαχητής του Ζωδιακού Κύκλου, και επομένως όσο βρισκόταν στον Αιγόκερο (για τρία σχεδόν χρόνια ως και 16 Δεκεμβρίου 2020), φρόντισε να μας κάνει πιο μάχιμους – πιο επίμονους – και περισσότερο ευρηματικούς.Ενώ ο Αστερισμός του Υδροχόου αντιθέτως (με στοιχείο του τον αέρα), που δηλώνει Συμπόνια και Φιλότιμο (ο πρόθυμος νεροκουβαλητής όλων των άλλων), δεν έχει ως σκοπό τις υλικές απολαβές για τις πράξεις του, αλλά τις ηθικές και την αναγνώριση αυτών. Επομένως, όσο θα βρίσκεται ο Κρόνος στον Υδροχόο έως τον Μάρτιο του 2023, θα μας πιέσει ώστε να αποκτήσουμε επίγνωση των καταστάσεων για να γίνουμε πιο οργανωτικοί και διεκδικητικοί, σε ό,τι αφορά την ποιότητα της ζωής μας.

* Έκλειψη Ηλίου στις 14 Δεκεμβρίου 2021:
Από αστρολογικής πλευράς, Έκλειψη Ηλίου έχουμε όταν ο όγκος της Σελήνης επισκιάζει το φώς του Ηλίου καθώς μπαίνει μπροστά του. Δηλαδή, Ηλιακή Έκλειψη συμβαίνει όταν η Σελήνη περνά ανάμεσα στην Γή και τον Ήλιο, αποκρύπτοντας έτσι πλήρως ή εν μέρει την εικόνα του Ήλιου για τον θεατή από την Γή. Και αναλόγως την θέση του θεατή επάνω στην Γή, άλλοτε μιλάμε για μερική Έκλειψη και άλλοτε για ολική. Το αντίστροφο συμβαίνει όταν έχουν Έκλειψη Σελήνης – Πανσελήνου. Τα παραπάνω Αστρονομικά Φαινόμενα λαμβάνουν χώρα δύο έως το πολύ τρείς φορές μέσα σε ένα Ηλιακό Έτος, και οι ημερομηνίες και ώρες είναι γνωστές εκ των προτέρων από τους Αστρονόμους μελετητές. Τα Φαινόμενα είναι ορατά στον Γήινο ουρανό μόνο κάποιων κρατών, αναλόγως την θέση τους επάνω στην Γή και την ώρα που θα συμβούν (ημέρα ή νύχτα). Μάλιστα η ολική Έκλειψη Ηλίου όταν συμβαίνει κατά την καλοκαιρινή εποχή και κατά την διάρκεια της ημέρας, είναι ένα συγκλονιστικό θέαμα καθώς η μέρα γίνεται νύχτα για λίγο χρονικό διάστημα !! Η Έκλειψη Ηλίου στις 14.12.2020 από τον Αστερισμό του Τοξότη, θα είναι ορατή από την Νότια Αμερική (ειδικά Χιλή και Αργεντινή), τον Νότιο Ειρηνικό και Νότιο Ατλαντικό, την Νοτιοδυτική Αφρική και Ανταρκτική.Στην Ελλάδα δεν θα είναι ορατή η συγκεκριμένη Έκλειψη, και η διάρκεια της θα είναι από 15.30 έως 22.50 ώρα Ελλάδος. Από Αστρολογικής πλευράς, εξηγείται ως Φαινόμενο που φέρνει μεγάλες αλλαγές στην ζωή μας, ενώ σύμφωνα με την Παραψυχολογία βγαίνουμε απ’ το αδιέξοδο που μας προκάλεσαν κάποιες ακαθόριστες ψυχολογικές πιέσεις.  Σε κάθε περίπτωση ωστόσο μην σας τρομάζει η Έκλειψη, διότι όπως και να την ερμηνεύσουμε είναι σημάδι ότι «Μετά το σκοτάδι έρχεται πάντα το φώς» !!   * Πανσέληνος στις 30 Νοεμβρίου και μεταξύ 30 – 31 Δεκεμβρίου: Με Πανσέληνο λοιπόν υποδεχόμαστε τον Δεκέμβριο και με Πανσέληνο τον αποχαιρετάμε.

Αυτό σημαίνει πως μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, όπου θα έχουμε την Έκλειψη Ηλίου στις 14 .. σίγουρα θα έρθουμε αντιμέτωποι με τα συναισθήματα μας αλλά και την συνείδηση μας. Έτσι θα είναι ο μήνας της περισυλλογής – της αυτοκριτικής – της συγχώρεσης – και ειδικότερα, των εκρήξεων της ευαίσθητης πλευράς του εαυτού μας, καθώς θα αιωρείται και το Πνεύμα των Χριστουγέννων. Ωστόσο κατ’ αυτόν τον τρόπο, αφού «μετά το σκοτάδι έρχεται πάντα το φώς», η αύρα της τελευταίας Πανσελήνου απ’ τις θλίψεις του Νοεμβρίου μάς «Λυτρώνει» !!
* ΣΥΝΟΔΟΣ Κρόνου και Δία στις 21 Δεκεμβρίου 2020: 

ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ (21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ), Ο ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ !!

ΤΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΡΑΤΟ ΣΤΟΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ !!


         Η συνάντηση τους – σύζευξη τους, που Αστρονομικά ονομάζεται Σύνοδος, θεωρείται σημαντικό γεγονός, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά, γι αυτό και τους αποκαλούν κοινωνικούς Πλανήτες, με διαφορετικές ενέργειες ο καθένας βεβαίως, αλλά με σημαντική υποστήριξη εάν στα ζητούμενα τους γίνουν έγκαιρα οι συνειδητοποιήσεις των αποζημιώσεων τους. Εδώ ισχύει ο κανόνας «δούναι και λαβείν» .. δώσε να λάβεις !!. 

Έχουν να συναντηθούν οι δυο τους σχεδόν 20 χρόνια. Την τελευταία φορά έγινε η Σύνοδος τους στον Ζωδιακό Αστερισμό του Ταύρου.. σε Ζώδιο με στοιχείο του την γη, ως εκπρόσωπος της ύλης, της οικονομίας και των συστημάτων αξιολόγησης αναγκών και επιθυμιών.

Με την συνάντηση τους αρχές του 2000 θυμηθείτε τί έγινε με το χρηματιστήριο και τις τράπεζες, καθώς μάλιστα θεσπίστηκε στην Ευρώπη και το ευρώ.

Σίγουρα οι παλαιότεροι θα θυμούνται πόσο μας αγαπούσαν οι τράπεζες, πόσα δάνεια παίρναμε με συνοπτικές διαδικασίες, πόσες κάρτες είχε ο καθένας από εμάς, πόσο μεγάλη η ανάγκη μας για διασκέδαση και ταξίδια, ή για απόκτηση γης και υλικών αγαθών..  και όταν το χρήμα ρέει ασυλλόγιστα, αυξάνεται διαρκώς και η απληστία μέχρι που χτυπάει κόκκινο !!.

Στον πρώτο τους καυγά (Δίας & Κρόνος), ήρθαν οι μεγάλες οικονομικές συγκρούσεις, η αμφισβήτηση για την  ανάληψη των Ολυμπιακών αγώνων στην Ελλάδα… και πολλά άλλα που φυσικά ήταν τα προεόρτια της οικονομικής κρίσης που ξέσπασε λίγο αργότερα, όταν οι δύο τους ήρθαν σε πλήρη ρήξη. 

Στο 2010 φάνηκαν τα αποτελέσματα της αρχικής πορείας της λαγνείας και της ασωτίας σε Παγκόσμιο επίπεδο, και λίγο μετά πέσαμε στο γκρεμό με τα μνημόνια και τα υπόλοιπα που τα γνωρίσαμε πολύ καλά και στην Ελλάδα. Επίσης ο εκσυγχρονισμός, μας βγήκε σε  τάση ξενομανίας, υπερεκτίμησης άλλων πολιτισμών, απελευθέρωσης ηθικών φραγμών – αξιών. Και τέλος, ας μην μας διαφεύγει πως όταν ο άνθρωπος νομίζει πως μπορεί να παίξει τον ρόλο Του Θεού – να αλλάξει τους κανόνες της φύσης – να επεμβαίνει στους ρυθμούς αναπαραγωγής του φυσικού πλούτου .. τότε το Σύμπαν τιμωρεί !!.

Μην μας τρομάζει όμως η νέα Σύνοδος τους:

Το νέο τους ραντεβού στις 21 Δεκεμβρίου του 2020 δίχως αναβολή, προβλέπεται να πάει καλά. Στην νέα τους συνάντηση έχουν να διαπραγματευθούν πολλά. Επαναστατικές κινήσεις για την επιβίωση ζώντων οργανισμών στον Πλανήτη μας, και ιδέες για νέα επιχειρηματικά μοντέλα στην αγορά. Σε πρώτη φάση, θα τροποποιηθούν τα οικονομικά μοντέλα (τράπεζες, χρηματιστήρια, το πετρέλαιο κ.λ.π) και θα αναπτυχθούν νέοι ενεργειακοί πόροι, νέες δουλειές, νέες ευκαιρίες καριέρας ή και σπουδών.. αλλά όλα αυτά με συγκρατημένη αισιοδοξία. Σταθερά θα είναι και τα βήματα σε καινοτομίες και επιστημονικές μελέτες με γερά θεμέλια.. αλλά με υπομονή και επιμονή. Επίσης οι δύο δάσκαλοι μαζί στο Αέρινο στοιχείο του Υδροχόου, δεν γίνεται να μην διδάξουν κάτι ηχηρό και χρήσιμο που θα δώσει ευκαιρίες και προϋποθέσεις στην ανάπτυξη της “Ανθρωπότητας”.. καθώς και οι δύο είναι της άποψης πως «όποιος δεν συμπεριφέρεται Ανθρώπινα, πρέπει να διώκεται και να τιμωρείται» !!.  

* * Κρόνος και Δίας μαζί στον Υδροχόο, αναλυτικές προβλέψεις: 

Η λογική είναι μονόδρομος για την επιτυχία στο 2021 !!

Ο Κρόνος, ο δεύτερος μεγάλος δάσκαλος στην περιοχή του Αέρινου Υδροχόου, βρίσκεται σε Αστερισμό που επίσης διοικεί (μετά τον Αιγόκερω), και έρχεται να διδάξει την διανόηση, την ανάπτυξη νέων πρωτοποριακών εφευρέσεων και ιδεών.ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ: Ο Υδροχόος σχετίζεται με την ευρηματικότητα – ευρεσιτεχνία – την επιστήμη της τεχνολογίας γενικότερα.       Σίγουρα θα υπάρξουν νέες προκλήσεις και άγνωστες δυνατότητες, καθώς αρχίζει μια νέα εποχή του Δία και του Κρόνου, για τις οποίες θα πρέπει να έχουμε χώρο στη ζωή μας. Για όλα τα Ζώδια η συναισθηματική ζωή περνάει στο παρασκήνιο μέσα στο 2021, καθώς πηγή ανησυχίας μας θα είναι η επαγγελματική μας πορεία, η επιβίωση μας, και η εξέλιξη μας μέσα από πιεστικούς περιορισμούς.Επομένως πριν γίνει παρελθόν το 2020 αναρωτηθείτε, τί πρέπει να αφήσετε πίσω σας και τί επιθυμείτε πραγματικά να πάρετε μαζί σας !! Ο Κρόνος μαζί με τον γιό του Δία από το ίδιο Αστερισμό τον Υδροχόο, λίγους μήνες αργότερα με τον ανατρεπτικό Ουρανό από τον Ταύρο, θα μας περάσουν σε νέους κύκλους αφύπνισης και ευαισθητοποίησης (καθώς ο Ουρανός είναι Συγκυβερνήτης του Υδροχόου αλλά πατέρας του Κρόνου). Σχετικά με την θέση του Ουρανού στον Ταύρο έχω δημοσιεύσει σχετικό άρθρο μου.* Ο Ουρανός στον Ταύρο από 06.03.2019 ως 26.04.2026:Ανοίξτε τον σύνδεσμο και ενημερωθείτε: https://psychologyastrology.blogspot.com/2019/03/6-2019-26-2026.html

      Το 2021 κατά κάποιον τρόπο είναι μια συνέχεια του 2020. Τα γεγονότα που σημάδεψαν την χρονιά του 2020 σε όλο τον κόσμο συνεχίζονται να εξελίσσονται, και πλέον θα φανούν καθαρά τόσο οι συνέπειες όπως και η σκοπιμότητά τους..  ωστόσο κάτω από τέτοιες συνθήκες, αναπτύσσεται η ευρηματικότητα του ανθρώπινου νου όταν βρίσκεται σε αδιέξοδες καταστάσεις.

Βέβαια θα συνεχίσουν να υπάρχουν οι “λαοπλάνοι” που θα βρίσκουν πάντα άτομα τα οποία θα κάνουν για εκείνους “την δουλειά τους”. Aς μην ξεγελιόμαστε, όσοι αρνούνται την πραγματικότητα (αρνητές της ύπαρξης πανδημίας), μια πραγματικότητα αυτονόητα θανάσιμη και αυταπόδεικτη, είναι υποστηριχτές της θεωρίας ότι «πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός της Γής» !!. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο, τα συμπεράσματα δικά μας.

Αναπόφευκτα λοιπόν, καινούργια περιστατικά στον τομέα της υγείας, νέοι νόμοι, ανατρεπτικές αποφάσεις μετά από έκτακτα γεγονότα θα σημαδέψουν την ιστορία της ανθρωπότητας, και θα καθορίσουν αυτήν την περίοδο μέχρι το 2025 ως μια περίοδο που θα κρίνει μια νέα μορφή πολιτισμού, η οποία θα είναι η συνέχεια του 21ου αιώνα, καθώς θα δώσει νέες προοπτικές στην ανθρωπότητα.

* Στο σημείο αυτό οφείλω να προσθέσω:

Εάν εξετάσουμε την ανθρώπινη ιστορία, θα δούμε ότι εμφανίστηκαν πάρα πολλές πανδημίες που θέρισαν ζωές διότι δεν γνώριζαν πώς να τις αντιμετωπίσουν, αλλά και πάρα πολλές θανατηφόρες ασθένειες που ωστόσο στις μέρες μας θεραπεύονται οριστικά ή επιδέχονται χειρουργικές επεμβάσεις ρουτίνας. Κάπως ο Covid_19 έτσι θα φαντάζει έως το 2025 !!

Και τέλος, σημειώστε: Έως την Άνοιξη του 2026 σταδιακά, τα λεφτά θα αλλάξουν χέρια και οι παράγοντες του πλούτου θα κάνουν νέα αναδιανομή, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την υγεία και την φαρμακευτική – νέες μορφές ενέργειας επικοινωνίας και μετακινήσεων, καθώς και νέα τραπεζικά συστήματα συναλλαγών, που θα εξελιχθούν ακόμα περισσότερο μέσα από το διαδίκτυο. Βασικά σχεδόν τα πάντα θα αναπτυχθούν μέσα από το διαδίκτυο, όπως και οι δυνατότητες εκμάθησης – σπουδών – εργασίας κ.ά.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ: Αποδεχτείτε το γεγονός ότι η κάθε αλλαγή θα έχει ως αποτέλεσμα να εδραιώσει σε σταθερές νέες βάσεις αυτά που αναγκαστικά συμβαίνουν. Η κούραση βέβαια είναι δεδομένη, η ανταμοιβή όμως θα αξίζει !!. «Ουδέν κακόν αμιγές καλού».

~ ~ Ανάδρομοι Πλανήτες:

       Αγαπημένοι μου αναγνώστες, πριν μπω στο θέμα, θέλω να σας υπενθυμίσω την θεωρία της «Πρόκλησης» η οποία λειτουργεί ως πόλος έλξης τόσο του ανεπιθύμητου, όσο και του επιθυμητού.   Και πριν όλων οφείλω να διευκρινίσω τον Αστρονομικό όρο «Ανάδρομος Πλανήτης», επειδή στο άκουσμα τους και μόνο οι περισσότεροι αναστατώνονται, επομένως, σχετικά με την Ανάδρομη πορεία των Πλανητών, σκοπός μου είναι να “απομυθοποιήσω” τον τρόμο !!. Η αναδρόμηση των Πλανητών, δεν είναι ασυνήθιστο Φαινόμενο. Αντιθέτως, συμβαίνει κάθε χρόνο σε ορισμένες εποχές, τις οποίες όσοι ασχολούνται με την Αστρονομία τις γνωρίζουν εκ’ των προτέρων. Για κάποιο χρονικό διάστημα λοιπόν, οι Πλανήτες παρουσιάζουν φαινομενικά ανάποδη κίνηση σε σχέση με την Γή. Ασφαλώς δεν αλλάζουν κατεύθυνση πορείας (δεν πάνε με την όπισθεν δηλαδή), αλλά δίνουν την εντύπωση ότι στρέφονται προς τα πίσω. Σίγουρα τίποτα δεν γίνεται τυχαία, καθότι το Σύμπαν πάντα τάσσεται υπέρ μας. Ακόμη και κατά την στιγμή που βιώνουμε μία ανεπιθύμητη κατάσταση, κάποιο δίδαγμα έχει να μας δώσει.

Άρα προφανώς τούτο συμβαίνει για το καλό μας, διότι όλα εξελίσσονται με πολύ γρήγορο ρυθμό. Ειδικά στην σύγχρονη εποχή μας, που έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις. Το εικοσιτετράωρο δεν επαρκεί για να ενημερωνόμαστε για όλες τις εξελίξεις – για να καλύπτουμε τις υποχρεώσεις μας – για να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των αγαπημένων μας προσώπων .. και κυρίως, για να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας !!. 

Συνεπώς, καθώς οι ρυθμοί μας έχουν γίνει τόσο γρήγοροι που δεν προλαβαίνει το μυαλό να επεξεργαστεί την σκέψη πριν την κάνει πράξη..  είναι αναμενόμενο να γίνονται λάθη. Οπότε αυτή η ανάδρομη περιστροφή τους, μεταφορικά ερμηνεύεται ως «περίοδος επιστροφής σε παρελθόντα χρόνο» !!.Κάθε Πλανήτης βέβαια έχει τον δικό του ρόλο στο Σύμπαν. Ωστόσο επομένως, όταν βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία ένας Πλανήτης, ή κάτι έχει να μας “επιστρέψει” –  ή μας δίνει “πίστωση χρόνου”. Προφανώς λοιπόν το Σύμπαν μας τραβάει το χειρόφρενο, διότι χρειάζεται ανά εποχές να παρακολουθούμε την ζωή μας «σε αργή κίνηση», ή ακόμη καλύτερα.. «σε επανάληψη» !!.

Α) Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου:

      Σε ανάδρομη πορεία του ο Κρόνος, έκανε δοκιμαστικά την είσοδο του στον Υδροχόο στις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου του 2020. Στην συνέχεια ξαναπέρασε στον Αιγόκερω σε ορθή πορεία έως τις 17 Δεκεμβρίου του 2020, απ’ όπου μετακινείται και πάλι στον Υδροχόο, και θα παραμείνει μέχρι τον Μάρτιο του 2023.

Σίγουρα κάτι άλλαξε δραστικά στην ζωή μας την στιγμή που ο Κρόνος έκανε τα πρώτα του βήματα στον Υδροχόο την περίοδο Μαρτίου ως Ιούνιο του 2020. Και αυτό το κάτι ήταν η απομόνωση μας λόγω του Covid-19, που μας ανάγκασε να βρούμε άλλες διεξόδους, ώστε να διατηρήσουμε την ψυχική μας υγεία και την επαφή μας με τον έξω κόσμο, για να υπάρξει ένα σχετικό αίσθημα συντροφικότητας αν και απομονωμένοι. Η επαφή μας με τον έξω κόσμο μέσω βιντεοκλήσεων, η απομακρυσμένη εργασία και η μάθηση μέσω υπολογιστών, έγιναν ξαφνικά μέρος της καθημερινότητας μας. Και ναι μεν η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε στο διάστημα αυτό δεν ήταν καινούργια, αλλά η χρήση της την παρούσα χρονική περίοδο, αποτέλεσε μια ανέλπιστη παρηγοριά. Βέβαια, θα συνεχίσουν οι δυσκολίες μας στο να προσαρμοστούμε στον νέο τρόπο ζωής, αλλά θα μας δοθούν και αξιόλογες ευκαιρίες.  

* * Με την νέα θέση του Κρόνου στον Υδροχόο έως το 2023 συνοπτικά:

    Για τα επόμενα περίπου δυόμισι χρόνια (από 17 Δεκεμβρίου 2020 έως 7 Μαρτίου 2023), επηρεάζονται πιεστικά κυρίως οι σταθεροί του Ζωδιακού Κύκλου, δηλαδή οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι.

Η μεγάλη πρόκληση για τους ίδιους θα είναι να σταματήσουν να λένε «Εγώ, αυτό δεν θα το έκανα ποτέ – Εγώ, δεν θα το δεχόμουν αυτό ποτέ». Και μάλιστα θα αναγκαστούν «να μπούνε στα παπούτσια των άλλων» .. καθώς από την μιά θα έχουν τις ξαφνικές αλλαγές του Ουρανού, και παράλληλα θα παίρνουν τα μαθήματα του Κρόνου.    Επίσης, επηρεάζονται πιεστικά και τα άλλα δύο Αέρινα του Ζωδιακού Κύκλου, δηλαδή οι Ζυγοί και οι Δίδυμοι.Ωστόσο, ο αέρας είναι το στοιχείο που κυριαρχεί στον Ζυγό. Οι πιέσεις που θα δεχτεί, θα τον οδηγήσουν στο να ελίσσεται για να μπορεί να εξελίσσεται, με αποτέλεσμα να εξισορροπεί τα πάντα στη ζωή του. Οι δε Δίδυμοι, μετά από κάποιες απογοητεύσεις, εξ ανάγκης γίνονται πιο προληπτικοί, ώστε να γνωρίζουν πότε μπορούν να πάρουν ρίσκα, και μόνο όταν απαιτείται. Οι υπόλοιποι του Ζωδιακού Κύκλου θα έχουν συχνά τις επιλογές τους ειδικά στο προσωπικό τους επίπεδο, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα πληρώνουν και το ανάλογο τίμημα (θετικά ή αρνητικά). Γι αυτό άλλωστε συνιστώ, να μην φθείρεστε προσπαθώντας να αξιολογηθεί σωστά ο εσωτερικός σας κόσμος από λάθος άτομα. Επίσης, άτομα που δεν έχουν να σας προσφέρουν απολύτως τίποτα ωφέλιμο ή ευχάριστο, οφείλετε να τα απομακρύνετε απ’ την ζωή σας.* * Οι εναλλαγές ~ Κρόνου & Δία στον Υδροχόο το 2021:     Με τον Δία μεγάλο δάσκαλο απ’ την θέση του στον Υδροχόο για έναν περίπου χρόνο (από 20 Δεκεμβρίου 2020 έως 28 Δεκεμβρίου 2021), από υλικής άποψης, το 2021 δείχνει την εύνοια του στα Ζώδια του νερού, δηλαδή Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς, αλλά η πορεία τους δεν θα είναι ανέμελη, καθώς συχνά θα έρχονται αντιμέτωποι με την Σελήνη που θα δοκιμάζει την συναισθηματική τους σταθερότητα. Τα Ζώδια της φωτιάς, δηλαδή Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, θα βρίσκονται υπό την εύνοια και προστασία του Ήλιου, ωστόσο ανά εποχές θα νιώθουν ανασφαλείς, αλλά τουλάχιστον δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν τις συναισθηματικές προκλήσεις της Σελήνης.

Τα Ζώδια της γής, δηλαδή Ταύροι, Παρθένοι, και Αιγόκεροι, θα υποδεχτούν την χρονιά γεμάτη ένταση άγχος και νευρικότητα, διότι τους αποσυντονίζουν οι αλλαγές. Γι’ αυτό συνιστώ πως θα ήταν σκόπιμο να συνεχίσουν να ασχολούνται με ότι έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη χρονιά, και να μην καταπιαστούν με κάτι νέο που δεν είναι στο γνωστικό τους πεδίο.

Τα δε Ζώδια του αέρα, δηλαδή Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, που δεν θα απολαμβάνουν κάποιας ανώτερης προστασίας μέσα στην χρονιά, θα πρέπει να παλέψουν με τις δικές τους δυνάμεις. Ωστόσο, το γεγονός αυτό μπορεί να τους μετατρέψει σε κυρίαρχους του παιχνιδιού, καθώς το στοιχείο τους που είναι ο Αέρας, κυριαρχεί όλη αυτήν την χρονιά.

Β) Η ανάδρομη πορεία του Δία:

     Ο Ανάδρομος Δίας είναι λάθος να μας τρομάζει (όπως προαναφέρω), διότι κατά την εποχή εκείνη υποδηλώνει το πρόσωπο που σκέφτεται βαθιά, τον φιλόσοφο. Τότε είναι και η καταλληλότερη εποχή για να κάνουμε τις απογραφές μας, όπως «Τί είχαμε – Τί χάσαμε» και την ενδοσκόπηση μας. Κατόπιν αυτών, ο Δίας μας δίνει μία ακόμη ευκαιρία.
Επίσης κατά την ίδια εποχή, οι προσπάθειες του ατόμου για να αναρριχηθεί ανταμείβονται πλήρως, αρκεί να μην του διαφεύγουν αυτά με τα οποία σχετίζεται ο Δίας, όπως αναλύω παραπάνω. 

Από τις 20 Ιουνίου που θα βρίσκεται στους Ιχθείς έως τον Οκτώβριο που επιστρέφει στον Υδροχόο, κατά την διάρκεια αυτών των τεσσάρων μηνών του ανάδρομου Δία, θα οδηγήσει και τα δώδεκα Ζώδια στο να κάνουν επανεκτιμήσεις σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Ο Δίας θα μας αναγκάσει να αναθεωρήσουμε σημαντικές αποφάσεις ζωής (συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο βλέπουμε την συμβίωση – τον γάμο), επιχειρηματικές συνεργασίες, συμβάσεις, συγκρούσεις με ατελείωτες διαδικασίες. Από τον Ιούλιο, θα αρχίσουμε να απομακρυνόμαστε από τους ανθρώπους που μας φθείρουν, θα αποβάλουμε ιδέες που μας κρατούν σε στασιμότητα, αλλάζουν οι προτιμήσεις μας στα projects με τα οποία έχουμε δεθεί μέχρι τώρα. Για αρκετούς ανθρώπους, ίσως να είναι η τέλεια στιγμή για να αγοράσουν ένα σπίτι, ή να το ανακαινίσουν, ή να το μεγαλώσουν, ή να σκεφτούν να κατοικίσουν μόνα τους νέα άτομα μακριά από τους γονείς τους.. όπως και να αποκτήσουν παιδιά οι δεσμευμένοι.* * Τα Δώρα του Δία στο 2021 για όλα τα Ζώδια:       Φυσικά το 2020 θα παραμείνει μια συγκλονιστική χρονιά με πρωτόγνωρα σημαντικά γεγονότα για τους νεότερους ειδικά, μια ανέλπιστη πανδημία με γεγονότα που σηματοδοτούν την απαρχή μιας νέας περιόδου με διαφορετικές συνθήκες ζωής και διαβίωσης. Ωστόσο θα επαναλάβω πως σε προσωπικό επίπεδο, ο καθένας από εμάς «στο 2021 θα κοιμηθεί όπως έστρωσε στο 2020» !!  

Στην 1η θέση βρίσκεται ο Τοξότης του οποίου ο Δίας είναι Κυβερνήτης, ο οποίος θα λάβει παροχές και ευκαιρίες, ενώ αρκετά θετικά γεγονότα θα συμβούν σε κάθε τομέα της ζωής του. Γνωριμίες με νέα πρόσωπα θα του ανοίξουν δρόμους προς την επιτυχία.

Στην 2η θέση ο Υδροχόος του οποίου ο Κρόνος είναι Συγκυβερνήτης, ο οποίος σίγουρα θα μπορέσει να πραγματοποιήσει αρκετά από τα όνειρά του που μέχρι στιγμής δεν προχωρούσαν. Ωστόσο πρέπει να πετάξει ό,τι δεν τον ικανοποιεί, και να τολμήσει να πάρει ότι του φέρνει ο Πλανήτης του πεπρωμένου ο Κρόνος.

Στην 3η θέση είναι ο Ζυγός καθώς ο αέρας είναι το στοιχείο που κυριαρχεί τον Αστερισμό του, και έτσι εξισορροπεί τα πάντα στη ζωή του. Στην φετινή χρονιά είναι εφικτές όλες οι αλλαγές. Ζυγοί, μπορείτε να αλλάξετε δουλειά, συνεργάτες, σπίτι, να παντρευτείτε, ή και να επεκταθείτε επαγγελματικά σε αυτό που ήδη κάνετε.

Στην 4η θέση είναι οι Δίδυμοι, που έχουν επίσης το στοιχείο του Αέρα, οι οποίοι θα έχουν άφθονη ενέργεια για να απογειώσουν τα σχέδιά τους, ενώ θα υπάρχει βοήθεια και υποστήριξη από άτομα που ακόμη πιθανόν να μην τα γνωρίζουν.  

Στην 5η θέση συναντάμε τρία Ζώδια:

Ο Κριός μπορεί να ελπίζει στην προσέγγιση των στόχων του, εφόσον την χρονιά που πέρασε έκανε αρκετές προσπάθειες με συνείδηση. Ωστόσο, οι χαμηλοί τόνοι κρίνονται απαραίτητοι σε εργασιακό και προσωπικό επίπεδο.

Ο Αιγόκερος θα έχει ενδιαφέρουσες επιτυχίες στον οικονομικό τομέα, οπότε, τα σημαντικά έξοδα που θα προκύπτουν θα επιστρέφουν στην τσέπη του με άλλο τρόπο. Ωστόσο, η οικογενειακή – προσωπική ηρεμία είναι αυτή που θα βοηθήσει να προχωρήσει σε σωστές επιλογές. 

Οι Ιχθείς θα έχουν μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουν χρήματα και να εξελιχθούν επαγγελματικά, εάν αφήσουν στην άκρη την ντροπαλότητα τους και προσεγγίσουν τα πράγματα με διπλωματία. Προβλέπεται να είναι επιτυχημένοι σε συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο, εφόσον όμως πάψουν να ονειροπολούν ώστε να εκμεταλλεύονται τις ευνοϊκές στιγμές.

Στην 6η θέση συναντάμε άλλα τρία Ζώδια:

Ο Ταύρος θα έχει σημαντικά οικονομικά οφέλη και περισσότερα κίνητρα για να εργαστεί προς όφελός του, ή ακόμη να ξεκινήσει μια νέας μορφής επιχείρηση, ωστόσο, χρειάζεται υπομονή και να μην περιμένει κέρδη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Σκορπιός θα έχει προσωπικά και επαγγελματικά πλεονεκτήματα. Θα λάβει καλύτερες αμοιβές και απολαβές, χάρη στην φιλόδοξη και εργατική του φύση, αλλά και στον ερωτισμό του (στα αισθηματικά), αρκεί όμως να μην παρασυρθεί από άτομα που θα του προσφέρουν απατηλές υποσχέσεις για να βάλουν μετά εμπόδια στο δρόμο του.

Ο Καρκίνος που δεν θα έχει σε μεγάλο βαθμό την τύχη μαζί του, ωστόσο δεν θα στερηθεί την ελευθερία κινήσεων του. Οπότε. Μικρά και σταθερά βήματα θα οδηγήσουν σε ανταμοιβές, και στην πραγματοποίηση κάτι μεγάλου στο τέλος του 2021.

Την 7η θέση και τελευταία, την καταλαμβάνουν τα υπόλοιπα δύο ζώδια:

Η Παρθένος θα έχει μια χρονιά γεμάτη ένταση άγχος και νευρικότητα, εάν επιχειρήσει να κάνει μεγάλες αλλαγές στην ζωή της. Γι’ αυτό ο Δίας θα ευνοήσει οτιδήποτε έχει ξεκινήσει απ’ την προηγούμενη χρονιά, ώστε να μην χρειαστεί να καταπιαστεί με κάτι νέο, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα.
Για τον Λέοντα φαίνεται να είναι απαγορευτικές οι μεγάλες αλλαγές, καθώς θα τον κουράσουν τα εμπόδια αλλά και θα δημιουργήσει νέους εχθρούς. Ωστόσο ο Δίας θα τον υποστηρίξει στο να αγωνιστεί με σύμμαχο τον εαυτό του, ώστε να διατηρήσει όσα έχει – όσα προγραμμάτισε σταθερά, δίχως απώλειες στο 2021. * * Προτείνω επίσης να διαβάσετε ~ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ: ~ Προβλέψεις ~ Πανσέληνος 30 Νοέμβριου & μήνας Δεκέμβριος 2020 για όλα τα Ζώδια:

 Τον φετινό Δεκέμβριο, τον καλωσορίζουμε με την τελευταία Πανσέληνο του Νοεμβρίου, και τον αποχαιρετάμε με Πανσέληνο νύχτα μεταξύ 30 – 31 Δεκεμβρίου.Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε αναλυτικά:https://psychologyastrology.blogspot.com/2020/11/30-2020.html~ Φθινοπωρινή Ισημερία .. έναρξη της δεύτερης Εποχής ~ της δεύτερης Ευκαιρίας:

Θεωρείται ως η εποχή που μας δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία. Για να γίνει όμως αυτό κατανοητό και για να ενημερωθείτε εμπεριστατωμένα, αλλά και για να διαβάσετε τις συμβουλές μου για κάθε Ζώδιο.Ανοίξτε τον σύνδεσμο: https://psychologyastrology.blogspot.com/2019/09/blog-post_21.html

* * * * * Και κλείνοντας διευκρινίζω όπως πάντα ότι, δεν ασχολούμαι με την Αστρολογία επαγγελματικά, παρότι δεν στερούμαι γνώσεων. Και καθότι δεν είναι η κύρια ενασχόληση μου, έχω την επιλογή να μελετώ και να δημοσιεύω τα σχετικά άρθρα μου σύμφωνα με όσα θεωρώ σημαντικά να γνωρίζουμε (κατά την κρίση μου), και σύμφωνα βεβαίως με την ευχέρεια του ελεύθερου χρόνου μου. Άπαντες έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα ποικίλα άρθρα μου, και μπορούν να τα αναδημοσιεύσουν δίχως οικονομικό κόστος. Επίσης οφείλω να τονίσω πως πέραν όλων των Αστρολογικών συνδυασμών με τις θέσεις των Πλανητών κ.λ.π. θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η κάθε περίπτωση είναι μοναδική, και έτσι θα πρέπει να εξετάζεται. Αναλύοντας δηλαδή τα βιώματα μας – τις επιλογές μας – τα πρόσφατα γεγονότα – τα πρόσωπα (θετικά ή αρνητικά) που επηρεάζουν την ζωή μας.Επιπλέον, είναι βέβαιο πως αυτό που μας δημιουργεί βασανιστικούς προβληματισμούς σε κάθε περίπτωση, είναι το λανθασμένο σκεπτικό. Έτσι συμβαίνει και κατ’ επέκταση βιώνουμε ψυχοφθόρα συναισθήματα. Βέβαια συμβαίνει αναπόφευκτα, διότι η κάθε σκέψη και η στιγμή που βιώνουμε, πλαισιώνεται με συναισθήματα.Επομένως θέλω να ελπίζω πως τις απαντήσεις στους όποιους προβληματισμούς σας, τις οποίες δεν μπορεί να σας τις καλύψει απολύτως καμία μέθοδος προβλέψεων, τις λαμβάνετε μέσα απ΄ τα ποικίλα άρθρα μου σχετικά με τις ανθρώπινες φοβίες, αμφιβολίες, ανησυχίες, και όσα μας οδηγούν σε διάφορες ψυχοσωματικές εκδηλώσεις.

 ΜΑΡΙΑΝΝΑ*Σύμβουλος σχέσεων – Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s